Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie czy polska to wazny kraj czy o polsce za granica mowia jak o np niemczech ze sa duze nowoczesne itp

czy bardziej porownuja nas do bialorusi litwy estoni ukrainy

DAJ -----------

Opublikowano

No wiesz co.. to już chyba przesada, czego wy nie wymyślicie xD

@topic

Moim zdaniem Polska nowoczesna itp..? Ja tak nie uważam. Mimo iż mieszkam w Polsce, to uważam polityków za debilii -,- bo taka prawda..,

heh, chociaż.. wkońcu mamy normalnego prezydenta ;]

A do jakiego państwa jesteśmy porównywani? heh.. do Niemczech to my mamy daleko.. raczej bliżej Białorusi, czy Litwy..

Pozdrawiam. ! ;)

Nienawidzę PZPN.. !

@down

Heh, popieram ;] ..

Opublikowano

ja ci powiem:Polska schodzi na psy...W szkołach już nawet patriotyzmu nie uczą a co dopiero w domu.Inni z nas się śmieją ale i mają respekt.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

W Polsce dzieje się coraz gorzej politycy "wariują" jesteśmy zacofani. Większość krajów śmieje się z nas ale nie jest najgorzej na Ukrainie to TOTALNE DNO ludzie nie wiedzą jak mają wykorzystać swoją forsę kupić jedzenie, ubrania czy opłacić rachunki. W Polsce aż tak źle nie jest.

modern.png

+

Opublikowano

Omg i znów nikepk12. Nie no spoko

@topic

Polska nie jest ważna i nie będzie, nawet na Euro 2012 Ukraina będzie wyżej od nas ;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

byłem w sierpniu w Irlandi dokladniej w Corku ;) pewnego dnia postanowiłem ubrać t-shirt z flagą i podpisem POLSKA :P I w tym t-shirt'cie wybrałem sie z kuzynem na zakupy w miasto..Wbijamy do jednego sklepu...Dość drogiego i nawet nie zdązyłlśmy dojść po wózek..i juz za nami ochrona -.- dobra to widzimy ze idzie za nami to my dalej.. ciekawi co zrobi ;) idziemy dalej a on nadal za nami , byliśmy tam okolo 10 min..i nie tracił nas z pola widzenia.. cały czas głowa skierowana w naszą strone i zdecydowaliśmy ze wyjdziemy :unsure: Widać jak tam postrzegana ludność polska..Ciekawe czy gdybyśmy poszli do innych czy by tak samo było

Pozdrawiam..

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

60% amerykanów nie wie gdzie leży Polska.

Ogólnie dno.

60% amerykanow nie wie ile jest stanow w USA. Nie wiedza kto wygral w wietnami, nie wiedza kto jest vice prezydentem itd. Wiec czemu wymagasz, zeby wiedzieli o polsce skoro oni nic nie wiedza o swoim kraju.

Polska jest calkiem lubiana ale nie w europie. W argentynie jednym ze swiat narodowych jest swieto polaka, w Brazylii mieszka ok 3kk polakow, na kubie ogladaja 4 pancernych, w australi lubia polakow, japonczycy lubia chopina, chinczycy beda lizac nam dupe bo chca przez nas sprzedawac w unii europejskiej. Wegrzyi slowaca lubia polakow.

RAsfepN.png
Opublikowano

Polska nie jest nowoczesna ale na pewno bardziej rozwinięta niż Litwa i inne kraje wschodnie.

Od Rosji też bym powiedział jeśli by wyciągnąć średnią.

Ale daleko nam do Niemiec i innych krajów. Powoli może zbliżamy się do europejskich standardów

za sprawą dotacji i programów rozwoju UE, ale przed nami jeszcze długa droga.

Czy nas znają za granicą? Powiedział bym, że jesteśmy w miarę rozpoznawalni w Niemczech, Francji, krajach wschodnich.

Ale reszta Europy ma o nas blade pojęcie.

Np. pewien włoski nauczyciel geografii sądzi nadal iż stolicą Polski jest Kraków : D

A nasz kraj jest kwadratowy. Wisła płynie nie wiadomo gdzie,

Mogę wrzucić zdjęcie dla niedowiarków : P

Znani natomiast na pewno jesteśmy na kontynencie Amerykańskim i Anglii za sprawą naszej emigracji : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Polska zbyt nowoczesna nie jest, lecz porównując się do niemców to mają bardziej rozwinięte miasta lecz np. w Polsce wsie są o wiele bardziej rozwinięte.

Te zagraniczne debile tworzą sobie o Nas różne stereotypy, zaczynając od złodziei a kończąc na alkoholikach. Miejmy to w bardzo szerokim poważaniu iż każdy z nas jest jaki jest.

Przyjechał jakiś 'dobrze najedzony' niemiec nowym Mercedesem S600 , zaparkował pod jakimś centrum i skradziono mu samochód...

Jakby porównać się do ilości kradzieży w innych krajach to byłoby podobnie, tak mi się wydaje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

60% amerykanów nie wie gdzie leży Polska.

Ogólnie dno.

Pozdrawiam Ciebie z tym zdaniem z dupy, które opiera się na jednym filmiku (może 2).

Tematy ciągle głupie, ale odpowiem. Na geografii w WB mamy dużo o państwach i o tym jak się rozwijają (tak, nie ma gadania o górach, jeziorkach i lasach). W specjalnym atlasie wyczytałem, że Polska jest tylko trochę gorsza od takiej Wielkiej Brytanii czy Francji.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_Rozwoju_Spo%C5%82ecznego

Wskaźnikiem jest liczba od 0.000 do 0.999. Niemcy, USA lub Norwegia są w 0.900+. Polska z tego co pamiętam 0.89x, więc nie jest źle. Opinii też złej nie mamy ;o

Opublikowano

No i najważniejsze. W mediach ostatnio głośno o kryzysach państw jak np. Grecja.

U nas w miarę jest dobrze, dług się zmniejsza.

Nie jest tak źle.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Myślę, że mkniemy w góre, i inne państwa już mają inne zdanie o Polsce. Lepsze zdanie :D